website statistics
Diamond World Casino

Menyrat pagese

Metoda Pagese Ora Depozite Min/Maks
Visa 0% Pernjehere €20/€2000
Visa Electron 0% Pernjehere €20/€2000
MasterCard 0% Pernjehere €20/€2000
Neteller 0% Pernjehere €20/€2000
Skrill 0% Pernjehere €20/€2000
Paysafe 0% Pernjehere €20/€2000
DirectBank 0% Pernjehere €20/€2000

Kartat Visa mund te perdoren per te transferuar fonde ne portofolin Diamond World Casino juaj.

Visa Electron, qe eshte e ngjashme me karten Visa klasike, mund te perdoret per pagesa.

Kartat qe mbajne logon Mastercard pranohen per transferta tek portofoli Diamond World Casino juaj.

Neteller eshte nje menyre e mirenjohur nderkombetare per pagesa online. Te gjitha parate e transferuara nga NETELLER tek llogaria juaj Diamond World Casino kalojne pernjehere. Kliko ketu nese deshiron te hapesh nje llogari Neteller

Skrill - eshte nje lider nderkombetar per pagesat online. Mund te mbushni shume thjesht llogarine tuaj Skrill nepermjet nje karte banke ose nje llogarie bankare. Kalimi I atyre fondeve ne llogarine tuaj Diamond World Casino kryhet ne kohe reale. Kliko ketu nese deshiron te hapesh nje llogari Skrill.

Mund te paguani Cash pa pasur nje llogari bankare ose karte. Me ane te Paysafecard mund te paguani shpejt dhe thjesht.

Tranferoni para ne llogrine tuaj Diamond World Casino nepermjet internet banking ose duke shkuar ne banke.

Bonus per Depoziten e pare

100% ne depoziten e pare!

Shtuesi I Bonusit

Shtuesi I Bonusit

Bonus ringarkimi

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Tregoja nje shoku

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

You are now leaving the Maltese jurisdiction

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: