website statistics
Diamond World Casino

Kampionate

Nuk ka kampionate aktive akome

Kampionate te ardhshme:

Snowball Fight
14.12.2016 14:00 - 16.12.2016 01:59 (CET)
Detaje
Santabulous
21.12.2016 14:00 - 23.12.2016 01:59 (CET)
Detaje
Lucky New Year
28.12.2016 14:00 - 30.12.2016 01:59 (CET)
Detaje
New Beginnings
04.01.2017 14:00 - 06.01.2017 01:59 (CET)
Detaje
Oldies but Goodies
11.01.2017 14:00 - 13.01.2017 01:59 (CET)
Detaje
Stargazing
18.01.2017 14:00 - 20.01.2017 01:59 (CET)
Detaje
Spring Festival
25.01.2017 14:00 - 27.01.2017 01:59 (CET)
Detaje
Spintastic
01.02.2017 14:00 - 03.02.2017 01:59 (CET)
Detaje

Kampionate te kaluar:

Winter Race
07.12.2016 - 09.12.2016 (CET)
Detaje
Women Power
30.11.2016 - 02.12.2016 (CET)
Detaje
Fruit celebration
23.11.2016 - 25.11.2016 (CET)
Detaje
Hell-Ventures
16.11.2016 - 18.11.2016 (CET)
Detaje
Hot in November
09.11.2016 - 11.11.2016 (CET)
Detaje
Crystal Ball
03.11.2016 - 05.11.2016 (CET)
Detaje
House of Fun
28.10.2016 - 30.10.2016 (CET)
Detaje
Reels of Horror
21.10.2016 - 23.10.2016 (CET)
Detaje
Autumn Blues
14.10.2016 - 16.10.2016 (CET)
Detaje
Let it burn!
07.10.2016 - 09.10.2016 (CET)
Detaje
Around the world in one spin
30.09.2016 - 03.10.2016 (CET)
Detaje
Magic Poker
23.09.2016 - 26.09.2016 (CET)
Detaje

Luaj cdonje nga lojet e kampionatit

  1. Luaj cdonje nga lojet e kampionatit.
  2. Ndiq rregullat e kampionatit dhe kerkesat per cdo kampionat, te listuara si "Termat dhe Kushtet" ne seksionin e kampionateve.
  3. Ndiq progresin tend tek tabela. Tabeela shfaq renditjen aktuale ne nje kampionat dhe ju jep mundesine te shikoni pozicionin tuaj. Shfaqet ne seksionin e kampionatit pak perpara se te filloje kampionati.
  4. Merni fitimin tuaj sapo te mbaroje kampionati!

Paci fat dhe kenaquni - fitofte me I miri!

Diamond World Casino tournament
Bonus per Depoziten e pare

100% ne depoziten e pare!

Shtuesi I Bonusit

Shtuesi I Bonusit

Bonus ringarkimi

Mer bonus 10% sa here qe ben nje depozite!

Tregoja nje shoku

Mer bonus €10 per cdo shok qe fton!

You are now leaving the Maltese jurisdiction

Po luani per para te verteta Guida me Lojen

Kampionat
Lexo me shume
Piket e tua:
Kampionati mbaroi: